Ingredienser
2 styck | tomat | 2 styck |
0.25 styck | röd lök | 0.25 styck |
1 matsked | olivolja | 13.5 gram |
1 matsked | röd vinäger | 1 matsked |
2 matsked | persilja, finhackad | 2 matsked |
salt | ||
svartpeppar |
Tips: Klicka på en ingrediens vikt eller volym för att räkna om antal portioner.
abc | aBc | ABC
Beskrivning
- Finhacka tomater (2 st) och röd lök (0.25 st) och lägg i en skål.
- Häll i olivolja (1 msk = 13.5 g) och röd vinäger (1 msk).
- Tillsätt finhackad persilja (2 msk).
- Smaka av med salt och mald svartpeppar.
- Låt stå minst 30 minuter, häll av vätskan med en sil innan servering.
★
☆
★
☆
★
☆
★
☆
★
☆
Bilder
-
Ingredienser