Ingredienser
1 styck | baguette, liten | 1 styck |
2 matsked | smör, rumstempererat | 28.5 gram |
1–2 styck | vitlök, klyfta | 1–2 styck |
2 matsked | persilja, hackad | 2 matsked |
1 deciliter | mozarella, riven eller skivad | 1 deciliter |
svartpeppar |
Tips: Klicka på en ingrediens vikt eller volym för att räkna om antal portioner.
abc | aBc | ABC
Beskrivning
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Skär baguetten (1 st) i skivor, gärna något på snedden. Lägg skivorna på bakplåtspapper på en plåt.
- Rör ihop smör (2 msk = 28.5 g), hackad persilja (2 msk), hackad vitlök (1–2 st) och lite svartpeppar.
- Bred vitlökssmöret över brödet och strö över mozarellan (1 dl).
- Grädda i ugnen tills osten smält och fått fin färg.
★
☆
★
☆
★
☆
★
☆
★
☆